W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria

    

Materiały

Plan w sprawie działań umożliwiających wykorzystanie alternatywnych źródeł białka dla białka soi GM w żywieniu zwierząt
plan​_alternatywne​_źródła​_białka.pdf 0.55MB
Załącznik do planu
załacznik​_plan​_alternatywne​_źródła​_białka.pdf 0.23MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
11.05.2018 14:40 Sławomir Mucha
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Elżbieta Kamińska
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria 1.6 18.03.2019 11:52 Iwona Chromiak
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria 1.5 31.12.2018 10:45 Sławomir Mucha
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria 1.4 25.10.2018 10:06 Sławomir Mucha
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria 1.3 17.07.2018 12:08 Sławomir Mucha
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria 1.2 06.07.2018 14:38 Sławomir Mucha
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria 1.1 15.05.2018 08:30 Sławomir Mucha
Bezpieczeństwo Żywności i Weterynaria 1.0 11.05.2018 14:40 Sławomir Mucha

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}