W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019

13.03.2019

Świadczenie usługi cateringowej uczestnikom spotkania dotyczącego działania leśnego objętego PROW 2014-2020

 

Termin składania ofert: 15.03.2019 r. do godz. 10.30

Termin otwarcia ofert: 15.03.2019 r. o godz. 11.15

 

Zamawiający informuje, iż przedmiotowe zamówienie zostało udzielone Wykonawcy: Smak i Tradycja s.c. Krzysztof Sutkowski, Karol Sutkowski, Al. Wilanowska 368 lok. 5, 02-665 Warszawa

Materiały

Ogłoszenie o zamówieniu
Ogłoszenie​_o​_zamówieniu​_20​_2019.pdf 0.20MB
SIWZ
SIWZ​_20​_2019.pdf 0.52MB
Zał. 1 do SIWZ - projekt umowy
zał​_1​_do​_SIWZ​_20​_2019​_-​_projekt​_umowy.pdf 0.30MB
Załączniki nr 2-5 do SIWZ
Załączniki​_nr​_2-5​_do​_SIWZ​_20​_2019.docx 0.04MB
zbiorcze​_zestawienie​_ofert​_20​_19
zbiorcze​_zestawienie​_ofert​_20​_19.pdf 0.28MB
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Zawiadomienie​_o​_wyborze​_najkorzystniejszej​_oferty​_20​_2019.pdf 0.60MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
13.03.2019 11:28 Agnieszka Fidler
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Agnieszka Fidler
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019 1.3 21.03.2019 15:10 Agnieszka Fidler
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019 1.2 19.03.2019 10:00 Agnieszka Fidler
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019 1.1 15.03.2019 14:10 Nina Stajniak
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019 1.0 13.03.2019 11:28 Agnieszka Fidler

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}