Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019
13.03.2019
Świadczenie usługi cateringowej uczestnikom spotkania dotyczącego działania leśnego objętego PROW 2014-2020
Termin składania ofert: 15.03.2019 r. do godz. 10.30
Termin otwarcia ofert: 15.03.2019 r. o godz. 11.15
Zamawiający informuje, iż przedmiotowe zamówienie zostało udzielone Wykonawcy: Smak i Tradycja s.c. Krzysztof Sutkowski, Karol Sutkowski, Al. Wilanowska 368 lok. 5, 02-665 Warszawa
Materiały
Ogłoszenie o zamówieniuOgłoszenie_o_zamówieniu_20_2019.pdf 0.20MB SIWZ
SIWZ_20_2019.pdf 0.52MB Zał. 1 do SIWZ - projekt umowy
zał_1_do_SIWZ_20_2019_-_projekt_umowy.pdf 0.30MB Załączniki nr 2-5 do SIWZ
Załączniki_nr_2-5_do_SIWZ_20_2019.docx 0.04MB zbiorcze_zestawienie_ofert_20_19
zbiorcze_zestawienie_ofert_20_19.pdf 0.28MB Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Zawiadomienie_o_wyborze_najkorzystniejszej_oferty_20_2019.pdf 0.60MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 13.03.2019 11:28 Agnieszka Fidler
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Agnieszka Fidler
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019 | 1.3 | 21.03.2019 15:10 Agnieszka Fidler |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019 | 1.2 | 19.03.2019 10:00 Agnieszka Fidler |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019 | 1.1 | 15.03.2019 14:10 Nina Stajniak |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.20.2019 | 1.0 | 13.03.2019 11:28 Agnieszka Fidler |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP