W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.94.2018

31.10.2018

Świadczenie usług cateringowych dla uczestników konferencji dotyczącej projektów resortu rolnictwa finansowanych ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju

 

Termin składania ofert: 08.11.2018 r. do godz. 10.30

Termin otwarcia ofert: 08.11.2018 o godz. 11.00

 

Zamawiajacy informuje, iż przedmiotowe zamówienie zostało udzielone Wykonawcy: Jolanta Fornowska - KARCZMA w MIŁOSNEJ, Miłosna 6, 99-340 Krośniewice.

Materiały

Ogłoszenie o zamówieniu
Ogłoszenie​_o​_zamówieniu​_94​_2018.pdf 0.17MB
SIWZ
SIWZ​_94​_2018.pdf 0.40MB
Załącznik nr 1 do SIWZ - projekt umowy
Załącznik​_nr​_1​_do​_SIWZ-projekt​_umowy​_94​_2018.pdf 0.23MB
Załączniki nr 2-8 do SIWZ
Załączniki​_nr​_2-8​_do​_SIWZ​_94​_2018.docx 0.05MB
Zbiorcze zestawienie ofert
Zbiorcze​_zestawienie​_ofert​_94​_2018.pdf 0.35MB
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Zawiadomienie​_o​_wyborze​_najkorzystniejszej​_oferty​_94​_2018.pdf 0.64MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
31.10.2018 15:10 Ewa Struziak
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Ewa Struziak
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.94.2018 1.3 23.11.2018 15:38 Ewa Struziak
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.94.2018 1.2 22.11.2018 12:09 Ewa Struziak
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.94.2018 1.1 08.11.2018 15:56 Ewa Struziak
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego nr BDG.zp.23.1.94.2018 1.0 31.10.2018 15:10 Ewa Struziak

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}