Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020
28.02.2020
Wydanie dwóch publikacji, w tym publikacji z przepisami kulinarnymi w języku polskim (I publikacja) oraz publikacji z opisami produktów regionalnych i tradycyjnych w języku angielskim (II publikacja).
Termin składania ofert: 31.03.2020 r. do godz 09:00
Termin otwarcia ofert: 31.03.2020 r. o godz. 12:00
Materiały
Dokumentacja_postępowania_12 2020Dokumentacja_postępowania_12.zip 1.09MB Odpowiedź_na_pytanie_12_2020
Odpowiedź_na_pytanie_12_2020.pdf 0.60MB Zbiorcze zestawienie ofert
Zbiorcze_zestawienie_ofert_12_2020.pdf 0.28MB Zawiadomienie_o_wyborze_najkorzystniejszej_oferty
Zawiadomienie_o_wyborze_najkorzystniejszej_oferty_12_2020.pdf 0.12MB
Informacje o publikacji dokumentu
- Pierwsza publikacja:
- 28.02.2020 09:46 Joanna Gumiennik
- Wytwarzający/ Odpowiadający:
- Joanna Gumiennik
Tytuł | Wersja | Dane zmiany / publikacji |
---|---|---|
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 | 5.0 | 26.05.2020 09:40 Joanna Gumiennik |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 | 4.0 | 31.03.2020 15:55 Agnieszka Fidler |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 | 3.0 | 11.03.2020 16:11 Ewa Gołębiewska |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 | 2.0 | 28.02.2020 10:26 Joanna Gumiennik |
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 | 1.0 | 28.02.2020 09:46 Joanna Gumiennik |
Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP