W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020

28.02.2020

Wydanie dwóch publikacji, w tym publikacji z przepisami kulinarnymi w języku polskim (I publikacja) oraz publikacji z opisami produktów regionalnych i tradycyjnych w języku angielskim (II publikacja).

Termin składania ofert: 31.03.2020 r. do godz 09:00

Termin otwarcia ofert: 31.03.2020 r. o godz. 12:00

Materiały

Dokumentacja​_postępowania​_12 2020
Dokumentacja​_postępowania​_12.zip 1.09MB
Odpowiedź​_na​_pytanie​_12​_2020
Odpowiedź​_na​_pytanie​_12​_2020.pdf 0.60MB
Zbiorcze zestawienie ofert
Zbiorcze​_zestawienie​_ofert​_12​_2020.pdf 0.28MB
Zawiadomienie​_o​_wyborze​_najkorzystniejszej​_oferty
Zawiadomienie​_o​_wyborze​_najkorzystniejszej​_oferty​_12​_2020.pdf 0.12MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
28.02.2020 09:46 Joanna Gumiennik
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Joanna Gumiennik
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 5.0 26.05.2020 09:40 Joanna Gumiennik
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 4.0 31.03.2020 15:55 Agnieszka Fidler
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 3.0 11.03.2020 16:11 Ewa Gołębiewska
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 2.0 28.02.2020 10:26 Joanna Gumiennik
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego nr BDG.zp.23.1.12.2020 1.0 28.02.2020 09:46 Joanna Gumiennik

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}