W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Bezpieczeństwo żywności

Materiały

Czym jest bezpieczeństwo żywności
001.pdf 0.72MB
Główne choroby przenoszone drogą pokarmową
002.pdf 1.58MB
Najczęściej spotykane w żywności czynniki chorobotwórcze
003.pdf 1.47MB
Zatrucia bakteriami z rodzaju Salmonella
004.pdf 1.00MB
Szkodniki żywności
005.pdf 0.91MB
Zanieczyszczenia żywności i ich wpływ na zdrowie
006.pdf 2.88MB
Bezpieczne przechowywanie artykułów spożywczych
007.pdf 0.33MB
Higiena podczas przygotowywania posiłków
008.pdf 1.06MB
Zapobieganie zatruciom pokarmowym
009.pdf 2.79MB
Środki ostrożności podczas dokonywania zakupów środków spożywczych
010.pdf 3.24MB

Zdjęcia (1)

{"register":{"columns":[]}}