W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Listy elastyczne

Listy badań w zakresie elastycznym

Materiały

Lista nr 1 Barwniki w żywności
Lista​_nr​_1​_wyd​_17​_Barwniki​_w​_żywności.pdf 0.26MB
Lista nr 2 WWA w żywności
Lista​_nr​_2​_wyd​_21​_WWA​_w​_żywności.pdf 0.26MB
Lista nr 3 Dwutlenek siarki w żywności
Lista​_nr​_3​_wyd​_12​_Dwutlenek​_siarki​_w​_żywności.pdf 0.25MB
Lista nr 4 Analiza sensoryczna żywności
Lista​_nr​_4​_wyd​_19​_Analiza​_sensoryczna​_żywności.pdf 0.25MB
Lista nr 5 Metale i inne pierwiastki w żywności
Lista​_nr​_5​_wyd​_12​_Metale​_i​_inne​_pierwiastki​_w​_żywności.pdf 0.27MB
Lista nr 6 Obecność i liczba drobnoustrojów chorobotwórczych i wskaźnikowych w żywności
Lista​_nr​_6​_wyd​_12​_Obecność​_i​_liczba​_drobnoustrojów​_chorobotwórczych​_i​_wskaźnikowych​_w​_żywności.pdf 0.33MB
Lista nr 7 Pozostałości pestycydów w wodzie
Lista​_nr​_7​_wyd​_16​_Pozostałości​_pestycydów​_w​_wodzie.pdf 0.32MB
Lista nr 8 Metale i ich związki - powietrze
Lista​_nr​_8​_wyd​_14​_Metale​_i​_ich​_związki​_-​_powietrze.pdf 0.32MB
Lista nr 9 Lotne substancje na stanowiskach pracy
Lista​_nr​_9​_wyd​_17​_Lotne​_substancje​_na​_stanowiskach​_pracy.pdf 0.33MB
Lista nr 10 Obecność przeciwciał
Lista​_nr​_10​_wyd​_14​_Obecność​_przeciwciał.pdf 0.25MB
{"register":{"columns":[]}}