Aktualności
-
Od „ChooseSafeFood” do „Safe2Eat”, niezmiennie o bezpieczeństwie żywności
-
Aktualizacja instrukcji w sprawie wymagań higieniczno-sanitarnych dla stacjonarnych obozów pod namiotami
-
Kontrole żywności – u producenta, w sklepie i na granicy
-
Rządowy Program Poprawy Bezpieczeństwa i Warunków Pracy
-
Światowy Dzień Bezpieczeństwa i Ochrony Zdrowia w Pracy Międzynarodowy Dzień Pamięci Ofiar Wypadków przy Pracy i Chorób Zawodowych
-
Europejski Tydzień Szczepień 2024
-
Raporty Głównego Inspektora Sanitarnego w sprawie środków zastępczych i nowych substancji psychoaktywnych
-
Bezpieczeństwo żywności
-
Dodatkowy element na etykietach produktów klasyfikowanych jako niebezpieczne
-
Ogłoszenie o sprzedaży składników rzeczowych majątku ruchomego w trybie przetargu