W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących wykonania w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Farmerskie wyrabianie serów i innych produktów z mleka – serowar farmerski” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowania rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 22 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji

22.09.2023

Ministerstwo Edukacji i Nauki informuje, że przedłużony został termin składania ofert dotyczących wykonania w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Farmerskie wyrabianie serów i innych produktów z mleka – serowar farmerski” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowania rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 22 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji.

Nowy termin składania ofert:

Oferty należy składać w terminie do dnia 06 październik 2023 r. r. do godz. 12:00.

Materiały

Zapytanie ofertowe
20230922​_1​_zapytanie​_ofertowe​_-​_eksperci.pdf 0.43MB
Załącznik 1 - klauzula informacyjna
20230922​_1​_Załącznik​_1​_-​_klauzula​_informacyjna.pdf 0.39MB
Załącznik 2 - opis przedmiotu zamówienia
20230922​_1​_Załącznik​_2​_-​_opis​_przedmiotu​_zamówienia​_-​_eksperci.pdf 0.39MB
Załącznik 3a - formularz ofertowy
20230922​_1​_Załącznik​_3a​_-​_formularz​_ofertowy​_​_os​_fiz.docx 0.06MB
Załącznik 3b - formularz ofertowy
20230922​_1​_Załącznik​_3b​_-​_formularz​_ofertowy​_podmiot.docx 0.06MB
Załącznik 4a - wykaz doświadczenia
20230922​_1​_Załącznik​_4a​_-​_wykaz​_doświadczenia​_os​_fiz.docx 0.06MB
Załącznik 4b - wykaz doświadczenia
20230922​_1​_Załącznik​_4b​_-​_wykaz​_doświadczenia.docx 0.03MB
Załącznik 5 - wniosek - farmerskie wyrabianie serów i innych produktów z mleka – serowar farmerski
20230922​_1​_Załącznik​_5​_Wniosek​_-​_serowar​_farmerski.pdf 0.21MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
14.12.2023 13:02 administrator gov.pl
Wytwarzający/ Odpowiadający:
administrator gov.pl
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących wykonania w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Farmerskie wyrabianie serów i innych produktów z mleka – serowar farmerski” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowania rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 22 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji 2.0 14.12.2023 13:02 administrator gov.pl
Przedłużenie terminu naboru ofert dotyczących wykonania w ramach zespołu ekspertów porównania wymaganych efektów uczenia się dla kwalifikacji „Farmerskie wyrabianie serów i innych produktów z mleka – serowar farmerski” z charakterystykami poziomów Polskiej Ramy Kwalifikacji pierwszego i drugiego stopnia oraz przygotowania rekomendacji - zgodnie z art. 21 ust. 2 i 3 ustawy z dnia 22 grudnia 2015 r. o Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji 1.0 14.12.2023 13:02 administrator gov.pl

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}