W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Tytuł/stanowisko: Kucharka/kucharz

Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa im. Feliksa Parnella w Łodzi zatrudni kucharkę/kucharza na pełen etat.

Wykształcenie: Zawodowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Termin składania aplikacji upłynął: 30-05-2025

Nabór zakończony

Wynik Naboru: Nabór zakończony wyborem kandydatki/kandydata

Informacje o ofercie

Zatrudnienie od 18 sierpnia 2025 r., na pełen etat. Zatrudnienie na okres próbny lub czas określony.

Sposób składania dokumentów 

  • osobiście w sekretariacie dyrektora – pokój nr 18 w godzinach 8.00 – 16.00 w zamkniętej kopercie lub
  • wysłane pocztą z dopiskiem „Rekrutacja na stanowisko kucharki/kucharza”

Zakres obowiązków

  • w uzgodnieniu z dietetykiem szkolnym stosowanie się do zaleceń jadłospisu
  • pobieranie produktów z magazynu na podstawie dziennego zapotrzebowania żywnościowego, niezbędnych do przygotowania śniadania i obiadu
  • kontrolowanie jakości otrzymywanych z magazynu produktów i terminu przydatności do spożycia.
  • przygotowanie posiłków zgodnie z recepturą i technologią przygotowania
  • wydawanie posiłków
  • utrzymywanie czystości w miejscu pracy
  • organizowanie pracy podległemu personelowi pomocniczemu

Miejsce wykonywania pracy

Województwo: łódzkie
Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa im. Feliksa Parnella, ul. Wrocławska 3/5, 91-052 Łódź

Wymagania

  • wykształcenie zawodowe – ukończenie szkoły gastronomicznej w specjalności kucharz
  • umiejętność planowania pracy
  • umiejętność pracy w zespole
  • wysoka kultura osobista
  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku

Wymagane dokumenty

  1. wypełniony kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie art. 221, § 1 Kodeksu Pracy (formularz do pobrania ze strony kwestionariusze osobowe),
  2. kopia orzeczenia lekarskiego do celów sanitarno-epidemiologicznych
  3. kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie, świadectwa kwalifikacyjne
  4. kopie dokumentów potwierdzających dorobek zawodowy, staż pracy
  5. kopia orzeczenia lekarskiego o braku przeciwskazań do pracy na zajmowanym stanowisku wraz z kopią skierowania (jeżeli kandydat pozostaje w zatrudnieniu lub nie minęło 30 dni od jego ustania)
  6. ostatnie zaświadczenie szkolenia BHP (jeżeli kandydat je posiada),
  7. kopia zaświadczenia szkolenia z zakresu udzielania pierwszej pomocy

Benefity

  • wynagrodzenie podstawowe
  • świadczenia socjalne zgodnie z regulaminem ZFŚS
  • dodatek stażowy

Informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.

Dane kontaktowe i miejsce składania dokumentów

Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
05.05.2025 12:47 Joanna Kapitułka
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Agnieszka Kopczyńska
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Oferta pracy - kucharka/kucharz (nabór zakończony) 3.0 26.09.2025 11:13 Joanna Kapitułka
Oferta pracy - kucharka/kucharz 2.0 26.06.2025 11:16 Joanna Kapitułka
Oferta pracy - kucharka/kucharz 1.0 05.05.2025 12:47 Joanna Kapitułka

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}