W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Pieć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego

obrazek a na nim owoce i warzywa

PPIS w Białej Podlaskiej informuje, że ukazał się poradnik pt.: „Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego” opracowany przez Biuro Regionalne WHO dla Europy we współpracy z Głównym Inspektorem Sanitarnym. Zachęcamy do korzystania z poradnika, zwłaszcza producentów produkcji pierwotnej.

Podręcznik do pobrania w formie pdf'u znajduje się w materiałach poniżej.

Materiały

Podręcznik do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw
Podręcznik​_5​_kroków​_do​_bezpieczniejszej​_uprawy​_owoców​_i​_warzyw.pdf 6.48MB
{"register":{"columns":[]}}