W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Webinarium „Wybieraj Bezpieczną Żywność” #EUChooseSafeFood

25.10.2021

webinarium zdrowa zywnosc

Webinarium „Wybieraj Bezpieczną Żywność” #EUChooseSafeFood

W ramach realizacji kampanii „Wybieraj Bezpieczną Żywność” #EUChooseSafeFood - w dniach 27.10. i 28.10.2021 (do wyboru), w godz. 17.00 - 17.50, na platformie MS TEAMS zostanie przeprowadzone webinarium, na które zapraszamy rodziców i opiekunów dzieci i młodzieży szkolnej, kadrę pedagogiczną jak też zainteresowane tematyką zdrowego odżywiania osoby.

Link do webinarium będzie aktywny w dniach 27 i 28.10.2021, w godz. 16.55 - 18.00:

https://bit.ly/3aZcHpS

Udział w spotkaniu będzie możliwy bezpośrednio przez przeglądarkę internetową, bez konieczności zakładania konta na platformie TEAMS.

Podczas spotkania zostaną przedstawione prezentacje specjalistów Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego – PZH - Państwowego Instytutu Badawczego dotyczące założeń kampanii „Wybieraj Bezpieczną Żywność” #EUChooseSafeFood, higieny przechowywania żywności i przygotowywania posiłków, jak też dodatków do żywności.

Program webinarium „Wybieraj Bezpieczną Żywność” #EUChooseSafeFood (27/28,10.2021):

17.00 - rozpoczęcie spotkania, Łukasz Fronk - Powiatowa Stacja Sanitarno -Epidemiologiczna w Kielcach
17.05 - 17.20 - prezentacja "HIGIENA ŻYWNOŚCI", dr Elżbieta Maćkiw, NIZP PZH - Państwowy Instytut Badawczy
17.20 - 17.40 - prezentacja "SUBSTANCJE DODATKOWE DO ŻYWNOŚCI", mgr inż. Joanna Gajda- Wyrębek, NIZP PZH - Państwowy Instytut Badawczy
17.40 - 17.50 - "Misja EFSA", dr Katarzyna Floryanowicz - Czekalska, Kier. Punktu Koordynacyjnego EFSA w Głównym Inspektoracie Sanitarnym
17.50 - zakończenie

Serdecznie zapraszamy

Materiały

LINK DO SZKOLENIA
{"register":{"columns":[]}}