Szkolenie - Produkcja żywności w warunkach domowych
Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Proszowicach informuje, iż osoba
która rozpoczyna działalność w zakresie produkcji żywności w pomieszczeniach
używanych głównie jako prywatne domy mieszkalne powinna uzyskać wpis do
rejestru zakładów prowadzonego przez właściwego Inspektora Sanitarnego.
Wpis zakładu do rejestru nie podlega opłatom.
Zapraszamy na szkolenie w zakresie prowadzenia tzw. kuchni domowej które
odbędzie się 07.10.2025r. w budynku Powiatowej Stacji Sanitarno-
Epidemiologicznej w Proszowicach ul. Adama Grzymały-Siedleckiego 2 , 32-100
Proszowice
Liczba miejsc ograniczona. Zapisów można dokonywać pod numerami telefonów:
12 386 00 15 lub 12 386 34 11 do dnia 15.09.2025r.
Udział w szkoleniu
bezpłatny.