W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Pięć kroków do bezpiecznej żywności

Każdy z nas będąc świadomym konsumentem przestrzegającym zaleceń dotyczących przygotowywania i przechowywania środków spożywczych wg „Pięciu kroków do bezpieczniejszej żywności” ma możliwość przyczynienia się do poprawy jakości spożywanej żywności.

 

Pięć kroków do bezpiecznej żywności:
1. Utrzymuj czystość.
2. Oddzielaj żywność surową od ugotowanej.
3. Gotuj dokładnie.
4. Utrzymuj żywność w odpowiedniej temperaturze.
5. Używaj bezpiecznej wody i żywności.

 

Materiały

5 kroków do bezpiecznej żywności
5​_krokow​_do​_bezpiecznej​_zywnosci.pdf 0.41MB

Zdjęcia (4)

{"register":{"columns":[]}}