W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Bezpieczeństwo Żywności, Żywienia i Produktów Kosmetycznych

Materiały

Uwaga producenci żywności tradycyjnej i regionalnej!
producenci​_zywnoci​_tradycyjnej​_i​_regionalnej.pdf 0.06MB
Wniosek o wpis zakładu do rejestru
Zalacznik​_nr​_2-o​_wpis.pdf 0.08MB
Wniosek o zatwierdzenie zakładu i o wpis zakładu do rejestru
Zalacznik​_nr​_3-o​_zatwierdzenie.pdf 0.08MB
Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze
Zalacznik​_nr​_4-odokonanie​_zmian.pdf 0.07MB
Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru
Zalacznik​_nr​_5-o​_wykrewlenie.pdf 0.08MB
Wykaz rzeczoznawców z woj. łódzkiego
lista​_rzeczoznawcow​_20081124.pdf 0.13MB
Informacja w sprawie procedury badania wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi w obiektach nowo uruchamianych oraz wykonywane w ramach obowiązującego w zakładzie systemu HACCP
hzz​_proc​_bad​_wody​_01​_inf​_woda​_now​_ob.pdf 0.06MB
{"register":{"columns":[]}}