W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Wymogi dla zakładów

Przedsiębiorcy prowadzący produkcję, lub obrót żywnością są zobowiązani do przestrzegania przepisów prawa żywnościowego

Materiały

rozpoczęcie działalności
Rozpoczęcie-działalności.pdf 0.48MB
Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością
Materiały-i-wyroby-przeznaczone-do-kontaktu-z-żywnością.pdf 0.53MB
Rolniczy Handel Detaliczny
RHD-Rolniczy-Handel-Detaliczny.pdf 0.97MB
produkty kosmetyczne
Produkty-kosmetyczne.pdf 0.56MB
HACCP
HACCP.pdf 0.44MB
{"register":{"columns":[]}}