W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Laboratorium

Materiały

Zlecenie na badanie wody - edycja 37 z dnia 28.07.2023r.
F-01​_PJ-07​_edycja​_37​_28072023​_Zlecenie​_-​_badanie​_wody.doc 0.19MB
Instrukcja samodzielnego pobierania próbek wody - edycja 04 z dnia 2.01.2024r.
F-05-PJ-06​_edycja​_04​_02012024​_Instrukcja​_samodzielnego​_pobierania​_próbek​_wody.pdf 0.35MB
Zlecenie na badanie produktów żywnościowych - edycja 32 z dnia 12.04.2024r.
F-02​_PJ-07​_edycja​_32​_12042024​_Zlecenie​_-​_badanie​_żywnosci.doc 0.11MB
Zlecenie na badanie próbek z powierzchni środowiska obszarów produkcji żywności i obrotu żywnością - edycja 24 z dnia 8.01.2024r.
F-10​_PJ-07​_edycja​_24​_08012024​_Zlecenie​_-badanie​_próbek​_środowiskowych.doc 0.09MB
Zlecenie na badanie biologicznego wskaźnika skuteczności procesu sterylizacji parą wodną w nadciśnieniu - edycja 13 z dnia 2.01.2024r.
F-03​_PJ-07​_edycja​_13​_02012024​_Zlecenie​_na​_badanie​_biologicznego​_wskaźnika​_skuteczności​_procesu​_sterylizacji.pdf 0.26MB
UCZNIOWIE, STUDENCI, DOKTORANCI - zlecenie na badanie mikrobiologiczne dla celów nadzoru epidemiologicznego - edycja 10 z dnia 2.01.2024r.
F-14​_​_PJ-07​_​_edycja​_​_10​_​_02-01-2024​_UCZNIOWIE,​_STUDENCI,​_DOKTORANCI-zlecenie​_na​_badanie​_mikrobiologiczne​_dla​_celów​_nadzoru​_epidemiologicznego.pdf 0.24MB
PRACOWNICY BRANŻOWI - zlecenie na badanie mikrobiologiczne dla celów nadzoru epidemiologicznego - edycja 08 z dnia 2.01.2024r.
F-16​_​_PJ-07​_​_edycja​_​_08​_​_02-01-2024​_​_BRANŻOWI-zlecenie​_na​_badanie​_mikrobiologiczne​_dla​_celów​_nadzoru​_epidemiologicznego.pdf 0.24MB
Instrukcja - sposób przyjęcia od pacjenta próbki wymazu z kału i przekazania jej do laboratorium - edycja 09 z dnia 2.01.2024r. - zmodyfikowano 23.04.2024r.
IR-15​_SBM​_edycja​_09​_02012024​_zm​_23042024​_Sposób​_przyjęcia​_próbki.pdf 0.18MB
Badanie mikrobiologiczne próbek żywności i środowiskowych - ulotka dla klienta
Badanie​_mikrobiologiczne​_żywności​_-​_ulotka​_-​_18-01-2024.pdf 0.30MB
Ankieta anonimowa dla klientów zlecających wykonanie badań - edycja 03 z dnia 19.01.2022r.
F-03​_PJ-08​_edycja​_03​_19012022​_Ankieta​_anonimowa.doc 0.06MB
{"register":{"columns":[]}}