W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

KURS KLASYFIKATORA GRZYBÓW: 11-13 czerwca 2025 r.

09.05.2025

Na zdjęciu są grzyby.

Informujemy, że kurs dla kandydatów na klasyfikatora grzybów prowadzony jest zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 17 maja 2011 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy (Dz. U. z 2023 r. poz. 2237 ze zm.).

Informacje dotyczące kursu

Odział Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia WSSE w Poznaniu

nr telefonu: (61) 8544-846; (61) 8544-813

e-mail: grzyby.wssepoznan@sanepid.gov.pl

Miejsce kursu:

Motel Montana Arleta Gray

ul. Wczasowa 73,

64-200 Karpicko,

woj. wielkopolskie

nr tel. (68) 347 15 02 lub 602 274 822

e-mail: biuro@motelmontana.pl

Koszt kursu dla 1 osoby: 1400 zł

(cena uwzględnia koszty zakwaterowania, wyżywienia, materiałów szkoleniowych oraz egzaminu)

Pierwszeństwo w przyjęciu na kurs mają osoby związane z działalnością w zakresie obrotu grzybami, produkcji przetworów grzybowych oraz środków spożywczych zawierających grzyby oraz pracownicy Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Dla pozostałych zgłaszających liczy się kolejność zgłoszeń.

Formularz należy przesłać najpóźniej do 23 maja 2025 r. 

Więcej informacji znajduje się w poniższych materiałach.

Materiały

Zał.​_nr​_2​_Karta​_zgłoszenia​_dla​_kandydatów​_na​_klasyfikatora​_grzybów​_pdf
Zał​_nr​_2​_Karta​_zgłoszenia​_dla​_kandydatów​_na​_klasyfikatora​_grzybów​_pdf.pdf 0.08MB
Zał.​_nr​_2​_Karta​_zgłoszenia​_dla​_kandydatów​_na​_klasyfikatora​_grzybów​_word
Zał​_nr​_2​_Karta​_zgłoszenia​_dla​_kandydatów​_na​_klasyfikatora​_grzybów​_word.docx 0.03MB
Zał.​_nr​_3​_Regulamin​_organizacyjny​_kursu​_na​_klasyfikatrora​_grzybów
Zał​_nr​_3​_Regulamin​_organizacyjny​_kursu​_na​_klasyfikatrora​_grzybów.pdf 0.23MB
WSSE POZNAŃ

Zdjęcia (1)

{"register":{"columns":[]}}