W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Tytuł/stanowisko: Technik w Sekcji Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia

Powiatowa Stacja Sanitarno- Epidemiologiczna w Rudzie Śląskiej ul. Dąbrowskiego 9, 41-710 Ruda Śląska poszukuje kandydata na: Stanowisko Technika w Sekcji Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia. Umowa na zastępstwo ( 6 miesięcy z możliwością przedłużenia).

Wykształcenie: Średnie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na zastępstwo
Termin składania aplikacji upłynął: 01-08-2025

Informacje o ofercie

wymiar etatu: 1,0

Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:

· prowadzenie bieżącej archiwizacji dokumentów,

· obsługa systemów informatycznych (m.in.: EZD, SEPIS).

· przygotowywanie projektów dokumentów wynikających z prowadzenia postepowania administracyjnego zgodnie z Kodeksem Postepowania Administracyjnego dotyczącego nadzorowanych obiektów,
 

Miejsce wykonywania pracy

Województwo: śląskie
· Miasto Ruda Śląska, ul. Dąbrowskiego 9, od poniedziałku do piątku w wymiarze dziennym 7h 35 minut.

Wymagania

· wykształcenie średnie,

· bardzo dobra znajomość obsługi komputera - pakiet MS Office,

· umiejętność obsługi urządzeń biurowych,

· odpowiedzialność, dokładność oraz skrupulatność,

· bardzo dobra organizacja pracy własnej,

· umiejętność komunikacji i współpracy,

· zaangażowanie i inicjatywa własna w działaniu,

· posiadanie stopnia niepełnosprawności będzie dodatkowym atutem.

Wymagane dokumenty

· kwestionariusz osobowy,

· CV i list motywacyjny,

· odpis świadectwa oraz inne dokumenty potwierdzające posiadane kwalifikacje,

· oświadczenie kandydata o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych,

· dokumenty potwierdzające doświadczenie zawodowe,

· w przypadku posiadania stopnia niepełnosprawności należy dołączyć orzeczenie.

Benefity

· Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.

· Dodatek za wysługę lat od 5 do 30% wynagrodzenia w zależności od udokumentowanego stażu pracy.

· Premia regulaminowa, wg. Regulaminu premiowania.

· Pakiet socjalny, w tym między innymi: dofinansowanie do wypoczynku, dofinansowanie do zakupu okularów.

· Możliwość skorzystania z oferty ubezpieczenia grupowego.

Dodatkowe informacje

Miejsce składania dokumentów:

osobiście w sekretariacie Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Rudzie Śląskiej, ul. Dąbrowskiego 9 z dopiskiem „Nabór na stanowisko technik w Sekcji Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia” lub drogą elektroniczną na adres e-mail: kadry.psse.rudaslaska@sanepid.gov.pl

O ważności oferty decyduje data wpływu do PSSE w Rudzie Śląskiej.

Dokumenty otrzymane po terminie nie będą rozpatrywane.

Kontakt osobisty w siedzibie Stacji, I piętro, pokój nr 5 w godz. 8.00-14.00, telefoniczny pod numerem 32 3400384 wew.36

W dokumentach prosimy o dopisanie następującej klauzuli:

„Na podstawie art. 6, pkt. 1. lit. a. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w zgłoszeniu rekrutacyjnym dla obecnych i przyszłych rekrutacji prowadzonych przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Rudzie Śląskiej z siedzibą w Rudzie Śląskiej 41-710, ul. Dąbrowskiego 9”.

Oferty nie zawierające zgody na przetwarzanie danych oraz oferty nieczytelne nie będą rozpatrywane.

Informacje dodatkowe:

1. W przypadku składania dokumentów pocztą elektroniczną wymagane w ogłoszeniu dokumenty powinny być podpisane własnoręcznie przez kandydatki/kandydatów i przesłane w formie skanów. Kandydatki/kandydaci dopuszczeni do udziału w naborze są zobowiązani dostarczyć oryginały własnoręcznie podpisanych oświadczeń, klauzul oraz innych dokumentów w czasie rozmowy kwalifikacyjnej.

2. Informacja o zakwalifikowaniu kandydatów/kandydatek do kolejnego etapu naboru będzie przekazywana kandydatom przez pracownika Kadr drogą telefoniczną z wykorzystaniem danych kontaktowych wskazanych przez kandydata/kandydatkę w Kwestionariuszu osobowym.

3. Oferty kandydatów/ kandydatek będą przechowywane nie dłużej niż przez okres 3 miesięcy od daty zatrudnienia wybranego kandydata/kandydatki w naborze. W okresie tym osoby,

które brały udział w procedurze naboru mają prawo ich odbioru. Po upływie ww. okresu złożone dokumenty aplikacyjne będą niszczone.

4. Pracodawca zastrzega sobie kontakt tylko z wybranymi kandydatami.

5. Dodatkowe informacje (w tym informacje o wysokości proponowanego wynagrodzenia) można uzyskać pod numerami telefonów: 32 34 00 384 wew.36

Dane kontaktowe i miejsce składania dokumentów

Materiały

Kwestionariusz dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie
Kwestionariusz​_dla​_osoby​_ubiegsię​_o​_zatr.doc 0.03MB
Klauzula informacyjna dot. przetwarzania danych osobowych w procesie rekrutacji
Klauzula​_informacyjna​_dot​_przetwarzania​_danych​_osobowych​_w​_procesie​_rekrutacji.pdf 0.12MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
19.07.2025 14:16 Roland Hiller
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Katarzyna Opalińska-Klimas
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Technik w Sekcji Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia 1.0 19.07.2025 14:16 Roland Hiller

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}