Poradniki - HACCP, GHP, GMP, GAP
Materiały
HACCP przewodnik w zakładach żywienia zbiorowegoHACCPprzewodnik_w_zakładach_zywienia_zbiorowego.pdf 0.62MB Poradnik HACCP
poradnik_haccp_iyy.pdf 0.91MB Poradnik Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodzenia w warunkach domowych z wykorzystaniem surowców roślinnych
Poradnik-Dobrej-Praktyki-Higienicznej-i-Produkcyjnej-przy-produkcji-żywności-niezwierzęcego-pochodenia-w-warunkach-domowych-z-wykorzystaniem-surowców-roślinnych.pdf 1.83MB Kodeks dobrej praktyki rolniczej
kodeks_dobrej_praktyki_rolniczej.pdf 1.34MB Zasady systemu HACCP oraz GHP GMP w zakładach produkcji i obrotu żywnością oraz żywienia zbiorowego
Zasady_systemu_HACCP_oraz_GHP_GMP_w_zakladach_produkcji_i_obrotu_zywnoscia_oraz_zywienia_zbiorowego.pdf 1.60MB WHO poradnik Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw
WHO-poradnik_Pięć_kroków_do_bezpiecznej_uprawy_owoców_i_warzyw.pdf 6.47MB Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej
Zawiadomienie_Komisji_w_sprawie_wytycznych_dotyczących_ograniczenia_ryzyka_mikrobiologicznego_w_odniesieniu_do_świeżych_owoców_i_warzyw_na_etapie_produkcji_podstawowej.pdf 6.64MB