W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Bezpieczeństwo Żywności

Materiały

Główne choroby przenoszone drogą pokarmową
Główne​_choroby​_przenoszone​_drogą​_pokarmową.pdf 1.58MB
Najczęściej spotykane w żywności czynniki chorobotwórcze
Najczęściej​_spotykane​_w​_żywności​_czynniki​_chorobotwórcze.pdf 1.47MB
Zatrucia bakteriami z rodzaju Salmonella
Zatrucia​_bakteriami​_z​_rodzaju​_Salmonella.pdf 1.00MB
Szkodniki żywności
Szkodniki​_żywności.pdf 0.91MB
Zanieczyszczenia żywności i ich wpływ na zdrowie
Zanieczyszczenia​_żywności​_i​_ich​_wpływ​_na​_zdrowie.pdf 2.88MB
Bezpieczne przechowywanie artykułów spożywczych
Bezpieczne​_przechowywanie​_artykułów​_spożywczych.pdf 0.33MB
Higiena podczas przygotowywania posiłków
Higiena​_podczas​_przygotowywania​_posiłków.pdf 1.06MB
Zapobieganie zatruciom pokarmowym
Zapobieganie​_zatruciom​_pokarmowym.pdf 2.79MB
Środki ostrożności podczas dokonywania zakupów środków spożywczych
Środki​_ostrożności​_podczas​_dokonywania​_zakupów​_środków​_spożywczych.pdf 3.24MB
Czym jest bezpieczeństwo żywności?
Czym​_jest​_bezpieczeństwo​_żywności.pdf 0.72MB
{"register":{"columns":[]}}