W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Badania żywności, żywienia i przedmiotów użytku

Zakres badań wykonywanych przez laboratoria

Wykonywane badania:

  • Mięso, podroby i produkty mięsne, drób, podroby i produkty drobiarskie
  • Ryby, owoce morza i ich przetwory
  • Mleko i produkty mleczne
  • Ziarna zbóż i przetwory zbożowo mączne
  • Słodycze i wyroby cukiernicze
  • Warzywa i przetwory warzywne
  • Owoce i przetwory owocowe
  • Wody mineralne i napoje bezalkoholowe
  • Napoje alkoholowe
  • Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce
  • Zioła, przyprawy
  • Kawa, herbata, kakao, herbatki owocowe i ziołowe
  • Wyroby garmażeryjne
  • Koncentraty spożywcze
  • Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego
  • Suplementy diety
  • Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością
  • Kosmetyki

Materiały

Zlecenie na wykonanie badania
F​_091​_e12.pdf 0.33MB
Badania żywności, żywienia i przedmiotów użytku
Badania​_żywności,​_żywienia​_i​_przedmiotów​_użytku.pdf 0.76MB
{"register":{"columns":[]}}