W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zmiana i sprostowanie Komunikatu Ministra Edukacji i Nauki z dnia 1 grudnia 2021 r. w sprawie wykazu czasopism naukowych i recenzowanych materiałów z konferencji międzynarodowych

21.12.2021

Minister Edukacji i Nauki, na podstawie art. 267 ust. 3 ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. — Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. z  2021 r. poz. 478, 619, 1630, 2141 i 2232), sprostował i wprowadził zmiany do wykazu czasopism naukowych i recenzowanych materiałów z konferencji międzynarodowych ogłoszonego komunikatem z dnia 1 grudnia 2021 r.

Wprowadzone zmiany dotyczą:

  1. korekty tytułu, zwiększenia liczby punktów lub zmiany dyscyplin naukowych przypisanych 167 czasopismom naukowym;
  2. ujęcia w wykazie 24 nowych czasopism naukowych;
  3. skreślenia 21 pozycji wykazu odnoszących się do czasopism naukowych, które były ujęte w wykazie w dwóch różnych pozycjach.

Materiały

Komunikat Ministra Edukacji i Nauki z dnia 21 grudnia 2021 r. o zmianie i sprostowaniu komunikatu w sprawie wykazu czasopism naukowych i recenzowanych materiałów z konferencji międzynarodowych
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
21.12.2021 15:35 Piotr Zieliński
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Mikołaj Sokołowski
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Zmiana i sprostowanie Komunikatu Ministra Edukacji i Nauki z dnia 1 grudnia 2021 r. w sprawie wykazu czasopism naukowych i recenzowanych materiałów z konferencji międzynarodowych 1.0 21.12.2021 15:35 Piotr Zieliński

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}