W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Iwona Szczepanik, Igor Olech Krytyczna ocena bezpieczeństwa żywnościowego na podstawie wskaźnika GFSI: kontekst Polski na tle państw Unii Europejskiej

DOI: https://doi.org/10.48058/urms/83.2025.3

s. 79–102
 

Iwona Szczepaniak, dr hab., prof. IERiGŻ, Zakład Ekonomiki Agrobiznesu i Biogospodarki, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie; 
Igor Olech, mgr, Zakład Ekonomiki Agrobiznesu i Biogospodarki, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie.

Materiały

Iwona Szczepanik, Igor Olech Krytyczna ocena bezpieczeństwa żywnościowego na podstawie wskaźnika GFSI: kontekst Polski na tle państw Unii Europejskiej
UwR​_2025;​_1(83);​_79–102;​_I​_Szczepanik,​_I​_Olech​_PL.pdf 0.76MB
A critical evaluation of food security based on the GFSI: the case of Poland in comparison with European Union countries - Iwona Szczepaniak, Igor Olech
UwR​_2025;​_1(83);​_103–126;​_I​_Szczepaniak,​_I​_Olech​_EN-2.pdf 0.75MB
{"register":{"columns":[]}}