Iwona Szczepanik, Igor Olech Krytyczna ocena bezpieczeństwa żywnościowego na podstawie wskaźnika GFSI: kontekst Polski na tle państw Unii Europejskiej
DOI: https://doi.org/10.48058/urms/83.2025.3
s. 79–102
Iwona Szczepaniak, dr hab., prof. IERiGŻ, Zakład Ekonomiki Agrobiznesu i Biogospodarki, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie;
Igor Olech, mgr, Zakład Ekonomiki Agrobiznesu i Biogospodarki, Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej – Państwowy Instytut Badawczy w Warszawie.
Materiały
Iwona Szczepanik, Igor Olech Krytyczna ocena bezpieczeństwa żywnościowego na podstawie wskaźnika GFSI: kontekst Polski na tle państw Unii EuropejskiejUwR_2025;_1(83);_79–102;_I_Szczepanik,_I_Olech_PL.pdf 0.76MB A critical evaluation of food security based on the GFSI: the case of Poland in comparison with European Union countries - Iwona Szczepaniak, Igor Olech
UwR_2025;_1(83);_103–126;_I_Szczepaniak,_I_Olech_EN-2.pdf 0.75MB