Aktualności
-
16.04.2024Raport Głównego Inspektora Sanitarnego dotyczący zatruć środkiem zastępczym lub nową substancją psychoaktywną w Polsce za 2023 rok
-
16.04.2024Pracodawco zwróć uwagę, czy stosujesz substancje reprotoksyczne kategorii 1A lub 1B
-
09.04.2024Działania kontrolne Oddziału Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia – m. Białystok i powiat białostocki
-
28.03.2024Oceny obszarowe jakości wody oraz szacowanie ryzyka zdrowotnego za rok 2023Oceny obszarowe jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi oraz szacowanie ryzyka zdrowotnego na terenie powiatu białostockiego i miasta Białystok za rok 2023.
-
26.03.2024Sprzedaż żywności na imprezach okolicznościowych. Co należy o niej wiedzieć ?
-
26.03.2024Szczepienie ochronne lisów wolno żyjących przeciwko wściekliźnieInformacja Podlaskiego Wojewódzkiego Lekarza Weterynarii odnośnie szczepień ochronnych przeciwko wściekliźnie lisów wolno żyjących.
-
05.03.2024Profilaktyka odry
-
23.02.2024Sezon na kleszcze – kleszczowe zapalenie mózgu
-
ALERGENY w żywności
-
Produkcja w warunkach domowych