Ostrzeżenia
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie przekroczenia najwyższego dopuszczalnego poziomu pozostałości pestycydu - chlorpiryfosu w mące jaglanej
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wykrycie obecności bakterii Listeria monocytogenes w partii boczku rolowanego w plastrach
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie przekroczenia najwyższego dopuszczalnego poziomu pozostałości pestycydu - chlorpiryfosu w fasoli
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wycofanie określonych produktów marki Knorr z uwagi na możliwość zanieczyszczenia fragmentami metalu i/lub gumy
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie obecności glutenu w określonej partii bezglutenowych chrupek kukurydzianych
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: wykrycie bakterii Escherichia coli produkującej toksynę Shiga (STEC) w jednej partii metki cebulowej
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: wykrycie bakterii Escherichia coli STEC w tatarze wołowym
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: wycofanie partii wafli maślanych z nadzieniem karmelowym
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie obecności glutenu w określonej partii bezglutenowych chrupek kukurydzianych
-
Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: Migracja ołowiu z wyrobów do kontaktu z żywnością