Listy elastyczne
Dla większości badań Dział Laboratoryjny posiada stały zakres akredytacji, natomiast dla obszarów poniżej posiada zakres elastyczny, który umożliwia w określonych przez PCA granicach, wprowadzanie do swojego zakresu akredytacji: nowych metod, obiektów i parametrów badań.
Materiały
Mykotoksyny w żywnościmykotoksyny_wyd55.pdf 0.18MB Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne (WWA) w żywności
wwa_v3.pdf 0.16MB Badania sensoryczne - cechy organoleptyczne żywności
bad_sensoryczne_wyd39.pdf 0.26MB Zawartość metali w żywności
metale_w_zywnosci_wyd34.pdf 0.17MB Lotne chlorowcopochodne związki organiczne w wodzie
lzo_chlorowcopochodne_v4.pdf 0.02MB Lotne związki organiczne w powietrzu na stanowiskach pracy
lzo_st_pracy_v3.pdf 0.06MB Lotne związki organiczne w powietrzu w pomieszczeniach przeznaczonych na pobyt ludzi
lzo_pomieszczenia_v3.pdf 0.06MB Badania mikrobiologiczne żywności
bad_mikrobiol_zywnosc_wyd16.pdf 0.10MB Badania 3,2-MCPD oraz estry 3,2-MCPD i glicydolu
mcpd_wyd10.pdf 0.10MB Zawartość metali w wodzie
metale_w_wodzie_v6.pdf 0.07MB Badania mikrobiologiczne żywności – metody real–time PCR
bad_mikrobiol_zywnosc_rtPCR_wyd5.pdf 0.09MB Alergeny w żywności
alergeny_zywnosc_wyd3.pdf 0.11MB Obecność antygenów norowirusów, rota i adenowirusów
noro_rota_adeno_wyd2.pdf 0.06MB Obecność drobnoustrojów wskaźnikowych Geobacillus stearothermophilus
geobacillus_wyd2.pdf 0.09MB Obecność materiału genetycznego wirusów
rna_wirus_grypa_wyd9.pdf 0.08MB