W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Listy elastyczne

Dla większości badań Dział Laboratoryjny posiada stały zakres akredytacji, natomiast dla obszarów poniżej posiada zakres elastyczny, który umożliwia w określonych przez PCA granicach, wprowadzanie do swojego zakresu akredytacji: nowych metod, obiektów i parametrów badań.

Materiały

Mykotoksyny w żywności
mykotoksyny​_wyd55.pdf 0.18MB
Wielopierścieniowe węglowodory aromatyczne (WWA) w żywności
wwa​_v3.pdf 0.16MB
Badania sensoryczne - cechy organoleptyczne żywności
bad​_sensoryczne​_wyd39.pdf 0.26MB
Zawartość metali w żywności
metale​​_w​​_zywnosci​​_wyd34.pdf 0.17MB
Lotne chlorowcopochodne związki organiczne w wodzie
lzo​_chlorowcopochodne​_v4.pdf 0.02MB
Lotne związki organiczne w powietrzu na stanowiskach pracy
lzo​_st​_pracy​_v3.pdf 0.06MB
Lotne związki organiczne w powietrzu w pomieszczeniach przeznaczonych na pobyt ludzi
lzo​_pomieszczenia​_v3.pdf 0.06MB
Badania mikrobiologiczne żywności
bad​​​​​_mikrobiol​​​​​_zywnosc​​​​​_wyd16.pdf 0.10MB
Badania 3,2-MCPD oraz estry 3,2-MCPD i glicydolu
mcpd​_wyd10.pdf 0.10MB
Zawartość metali w wodzie
metale​​_w​​_wodzie​​_v6.pdf 0.07MB
Badania mikrobiologiczne żywności – metody real–time PCR
bad​​​_mikrobiol​​​_zywnosc​​​_rtPCR​​​_wyd5.pdf 0.09MB
Alergeny w żywności
alergeny​_zywnosc​_wyd3.pdf 0.11MB
Obecność antygenów norowirusów, rota i adenowirusów
noro​_rota​_adeno​_wyd2.pdf 0.06MB
Obecność drobnoustrojów wskaźnikowych Geobacillus stearothermophilus
geobacillus​_wyd2.pdf 0.09MB
Obecność materiału genetycznego wirusów
rna​​_wirus​​_grypa​​_wyd9.pdf 0.08MB
{"register":{"columns":[]}}