W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Webinarium: „Smaki Polski w Egipcie: jak skutecznie eksportować polską żywność?”

23.09.2025

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa oraz Ambasada RP w Kairze zapraszają przedsiębiorców sektora rolno-spożywczego na webinarium „Smaki Polski w Egipcie: jak skutecznie eksportować polską żywność?”, które odbędzie się 30 września 2025 r. w godz. 10:00 - 11:30.

Grafika z napisem Webinarium 30 września 2025 r.10.00-11.30, „Smaki Polski w Egipcie: jak skutecznie eksportować polską żywność?” Zgłoszenia do 29 września 2025 plus zdjęcie piramid

W webinarium wystąpią:

  • Łukasz Leśniewski, Drugi sekretarz ds. rolnych, Wydział Ekonomiczno- Polityczny, Ambasada RP w Kairze,
  • dr Amr El Kilany, Radca Handlowy, Kierownik Biura Ekonomicznego i Handlowego Egiptu, Ambasada Arabskiej Republiki Egiptu w Warszawie,
  • Ayman Farouk, Business Development Manager, Zagraniczne Biuro Handlowe w Kairze, Polska Agencja Inwestycji i Handlu,
  • Walid Kassem, Khaled Kassem i Kaja Zapaśnik, Milton Group,
  • Remon Ekladios, CEO, Greevil,

Przedsiębiorców zainteresowanych udziałem w wydarzeniu prosimy o zgłoszenia przy pomocy formularza zgłoszeniowego

Termin rejestracji upływa 29 września 2025 r.

Po zakończeniu procesu rejestracji zostanie przesłany link aktywacyjny do webinarium.

Webinarium prowadzone będzie w języku polskim i angielskim. Udział w szkoleniu jest bezpłatny.

Materiały

Zaproszenie na webinarium
Webinarium​_Egipt​_zaproszenie​_final.pdf 4.01MB
{"register":{"columns":[]}}