W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Projekty notyfikowanych metodyk IP

Metodyki integrowanej produkcji roślin przed zatwierdzeniem przez Głównego Inspektora są poddawane notyfikacji Komisji Europejskiej.

Notyfikacje metodyk IP.png

Poddawane notyfikacji Komisji Europejskiej metodyki IP dostępne są pod adresem https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/home.  

Bezpośredni dostęp do aktualnie opublikowanych na stronie Komisji Europejskiej notyfikowanych projektów metodyk IP jest możliwy przez poniżej wylistowane odnośniki. 


Linki:

  1. kapusta włoska (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/en/notification/26649/text/D/PL), 
  2. jagoda kamczacka (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/en/notification/26650/text/D/PL), 
  3. groch siewny (cukrowy i łuskowy) (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/en/notification/26651/text/D/PL), 
  4. bobik (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/en/notification/26652/text/D/PL), 
  5. pietruszka korzeniowa i naciowa (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/en/notification/26654/text/D/PL), 
  6. por (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26648/text/D/PL), 
  7. pszenżyto ozime i jare (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/en/notification/26655/text/D/PL),
  8. papryka (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/en/notification/26656/text/D/PL),
  9. owies (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26657/text/D/PL),
  10. ciecierzyca (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26726/text/D/PL),
  11. soczewica (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26727/text/D/PL),
  12. leszczyna (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26728/text/D/PL),
  13. gorczyca (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26810/text/D/PL),
  14. łubin (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26811/text/D/PL),
  15. jeczmień typu browarnego (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26872/text/D/PL),
  16. groch siewny na cele pastewne (https://technical-regulation-information-system.ec.europa.eu/pl/notification/26871/text/D/PL).
{"register":{"columns":[]}}