W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Szkolenie „Przestrzeganie zasad higieny w procesie produkcji i obrocie żywnością”

zdjęcie przedstawia po lewej stronie fragment laptopa z dłońmi ułożonymi na klawiaturze, po prawej stronie grafiki na beżowym tle z zarysem kartki napis Ogłoszenie

Powiatowa Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Ciechanowie zaprasza zainteresowane osoby do wzięcia udziału w szkoleniu „Przestrzeganie zasad higieny w procesie produkcji i obrocie żywnością”.

Szkolenie jest przeznaczone dla osób zatrudnionych lub planujących zatrudnienie bezpośrednio w procesie produkcji lub obrocie żywnością oraz zakładach żywienia zbiorowego w tym zakładach małej gastronomii.

Miejsce szkolenia: Powiatowa Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Ciechanowie, ul. Sienkiewicza 27, 06-400 Ciechanów, świetlica (pokój nr 3), parter.

Termin szkolenia:  01.12.2023 r., godz. 1000-1400

Koszt szkolenia:  190,00 zł od osoby (brutto)

Opłata za uczestnictwo powinna być przekazana w terminie 14 dni od otrzymania faktury.

 

Szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia potwierdzającego przeszkolenie w zakresie przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji i obrocie żywnością.

Udział w szkoleniu należy potwierdzić poprzez przesłanie skanu wypełnionej, podpisanej i opieczętowanej przez upoważnioną osobę karty zgłoszeniowej na adres: hzn.psse.ciechanow@sanepid.gov.pl w terminie do 24.11.2023 r.

Szczegółowe informacje można uzyskać pod numerem 23 672 33 13 wew. 21

Materiały

Zgłoszenie na szkolenie
Zgłoszenie​_na​_szkolenie.doc 0.02MB
{"register":{"columns":[]}}