W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Przetwórstwo żywności w ramach krótkich łańcuchów dostaw. Kwestie praktyczne prowadzenia działalności

12.11.2025

Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu organizuje bezpłatną konferencję w formie webinarium pn.: „Przetwórstwo żywności w ramach krótkich dostaw – kwestie praktyczne prowadzenia działalności” w dniu 18 listopada 2025 r. w godz. 9:00 -14:00.

W programie zaplanowano 5 wykładów, w toku których prelegenci opowiedzą o kwestiach praktycznych rozpoczynania i rozwijania działalności w ramach różnych form prawnych funkcjonujących z myślą o skróceniu łańcuchów dostaw. Podczas wspomnianych wykładów poruszone zostaną kwestie dotyczące m.in. marketingu, opodatkowania, znakowania żywności czy zatrudniania pracowników.

Konferencja skierowana jest głownie do rolników, producentów i przetwórców żywności, a także do instytucji wspierających ich działania oraz mieszkańców obszarów wiejskich.

Program i szczegóły dostępne pod linkem:

Przetwórstwo żywności w ramach krótkich łańcuchów dostaw - WODR Poznań

{"register":{"columns":[]}}