Aktualności
-
04.05.2022Wymagania dla żywności znakowanej jako „bezglutenowa” lub „o bardzo niskiej zawartości glutenu” – informacje dla konsumentów i obowiązki przedsiębiorcy
-
30.11.20211 grudnia – Światowy Dzień AIDS
-
18.11.2021Światowy Dzień Rzucania Palenia
-
16.11.202118 listopada - Europejski Dzień Wiedzy o Antybiotykach
-
17.08.2021Konkurs na komiks dotyczący HIV/AIDS
-
11.08.2021Kampania EFSA „Wybieraj bezpieczną żywność"
-
30.07.2021Letnia Szkoła Bezpieczeństwa lipiec 2021
-
26.07.2021Zalecenia dla najmłodszych dotyczące profilaktyki koronawirusa
-
17.07.2021III Piknik Leśny
-
25.06.2021Bieżąca ocena jakości wody z miejsca okazjonalnie wykorzystywanego do kąpieli „REPCZYCE”
-
17.06.2021Kampania „Czy wiesz, że…”
-
16.06.2021 - 21.06.2021 HajnówkaPięć kroków do bezpieczniejszej uprawy owoców i warzyw
-
09.06.2021ABCD czerniaka
-
09.06.2021Promienie słoneczne są niebezpieczne!
-
01.06.2021Uwaga kleszcze!
-
01.06.2021Światowy Dzień bez Tytoniu w Szkole Podstawowej Nr 3 w Hajnówce.
-
31.05.2021Światowy Dzień bez Tytoniu
-
14.05.2021Światowy Dzień Pamięci o Zmarłych na AIDS
-
02.05.2021Dlaczego warto się zaszczepić przeciwko COVID-19?
-
09.04.2021Informacja w zakresie art. 30a ust. 6 ustawy z dnia 29 lipca 2005r. o przeciwdziałaniu narkomanii
-
06.04.2021Światowy Dzień Zdrowia 2021
-
22.03.2021Kampania „Szczepimy się”
-
08.03.2021 HajnówkaPróba wyłudzania danych osobowych
-
08.03.2021A P E L
-
12.02.2021KONKURS "NIEBEZPIECZNY WIRTUALNY ŚWIAT"
-
04.02.2021Odpowiedź na wiadomości e-mail kierowane w ramach inicjatywy „ZapytajSanepid.pl”
-
03.02.2021Światowy Dzień Walki z Rakiem
-
11.01.2020 HajnówkaKampania „Szczepimy się”
-
KURS DLA KANDYDATÓW NA GRZYBOZNAWCĘ
-
Kodeks postępowania w zakresie zarządzania alergenami pokarmowymi dla podmiotów działających na rynku spożywczym
-
Letnia Szkoła Bezpieczeństwa 2022
-
Nowe warunki stosowania monakolin ze sfermentowanego czerwonego ryżu
-
Bieżąca ocena jakości wody z miejsca okazjonalnie wykorzystywanego do kąpieli „REPCZYCE"
-
Bieżąca ocena jakości wody z miejsca okazjonalnie wykorzystywanego do kąpieli „DUBICZE CERKIEWNE”
-
Wypoczynek letni dzieci i młodzieży 2022
-
31 maja - Światowy Dzień bez Tytoniu
-
Dzień Pamięci o Zmarłych na AIDS
-
Kurs Klasyfikatora grzybów świeżych
-
Wojewódzka Olimpiada Wiedzy o HIV/AIDS, etap powiatowy
-
Europejski Tydzień Szczepień 2022
-
RAPORT GŁÓWNEGO INSPEKTORA SANITARNEGO DOTYCZĄCY ZATRUĆ ŚRODKIEM ZASTĘPCZYM LUB NOWĄ SUBSTANCJĄ PSYCHOAKTYWNĄ W POLSCE
-
Spożywaj żywność bezpiecznie
-
Bądź gotowy – poradnik na czas kryzysu i wojny
-
Wytyczne zachowania bezpieczeństwa zdrowotnego MEiN, MZ i GIS dla szkół podstawowych i ponadpodstawowych
-
Wytyczne przeciwepidemiczne Głównego Inspektora Sanitarnego z dnia 31 marca 2022r. dla przedszkoli, oddziałów przedszkolnych w szkole podstawowej i innych form wychowania przedszkolnego oraz instytucji opieki nad dziećmi w wieku do lat 3
-
Światowy Dzień Zdrowia 2022
-
Promowanie zdrowego stylu życia i racjonalnego odżywiania
-
Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa.
-
Trwa sezon zachorowań na grypę.
-
Rządowa kampania Profilaktyka 40 PLUS
-
Europejski Tydzień Szczepień 2021
-
Porozumienie na rzecz Dobrych Praktyk w Szczepieniach
-
Znam to znamię!
-
Mam wybór...wybieram rozsądek