W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Wytyczne dla osób produkujących żywność

31.03.2022

Informacja
Państwowy Powiatowy Inspektorat Sanitarny w Kętrzynie informuje, że osoby produkujące żywność w warunkach domowych powinny ... (pełna treść informacji i wytyczne poniżej)

 

Materiały

Informacja dla osób produkujących żywność w warunkach domowych
2022​_03​_31-Komunikat​_z​_dnia​_2022​_03​_29.pdf 0.22MB
Pięć kroków do bezpieczniejszej żywności
2022​_03​_31-Informacja​_pl.pdf 0.33MB
П’ять кроків до безпечнішого харчування
2022​_03​_31-Informacja​_ukr.pdf 0.36MB
{"register":{"columns":[]}}