Poradniki - HACCP, GHP, GMP, GAP
Materiały
HACCP przewodnik w zakładach żywienia zbiorowegoHACCP_przewodnik_w_zakładach_żywienia_zbiorowego.pdf 0.62MB Kodeks dobrej praktyki rolniczej
Kodeks_dobrej_praktyki_rolniczej.pdf 1.34MB Poradnik Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodenia w warunkach domowych z wykorzystaniem surowców roślinnych
Poradnik_Dobrej_Praktyki_Higienicznej_i_Produkcyjnej_przy_produkcji_żywności_niezwierzęcego_pochodenia_w_warunkach_domowych_z_wykorzystaniem_surowców_roślinnych.pdf 1.83MB Poradnik HACCP
Poradnik_HACCP.pdf 0.91MB WHO poradnik Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw
WHO_poradnik_Pięć_kroków_do_bezpiecznej_uprawy_owoców_i_warzyw.pdf 6.47MB Zasady systemu HACCP oraz GHP GMP w zakładach produkcji i obrotu żywnoscią oraz żywienia zbiorowego
Zasady_systemu_HACCP_oraz_GHP_GMP_w_zakładach_produkcji_i_obrotu_żywnoscią_oraz_żywienia_zbiorowego.pdf 1.60MB Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców na etapie produkcji podstawowej
Zawiadomienie_Komisji_w_sprawie_wytycznych_dotyczących_ograniczenia_ryzyka_mikrobiologicznego_w_odniesieniu_do_świeżych_owoców_na_etapie_produkcji_podstawowej.pdf 6.64MB