W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Poradniki - HACCP, GHP, GMP, GAP

Materiały

HACCP przewodnik w zakładach żywienia zbiorowego
HACCP​_przewodnik​_w​_zakładach​_żywienia​_zbiorowego.pdf 0.62MB
Kodeks dobrej praktyki rolniczej
Kodeks​_dobrej​_praktyki​_rolniczej.pdf 1.34MB
Poradnik Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej przy produkcji żywności niezwierzęcego pochodenia w warunkach domowych z wykorzystaniem surowców roślinnych
Poradnik​_Dobrej​_Praktyki​_Higienicznej​_i​_Produkcyjnej​_przy​_produkcji​_żywności​_niezwierzęcego​_pochodenia​_w​_warunkach​_domowych​_z​_wykorzystaniem​_surowców​_roślinnych.pdf 1.83MB
Poradnik HACCP
Poradnik​_HACCP.pdf 0.91MB
WHO poradnik Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw
WHO​_poradnik​_Pięć​_kroków​_do​_bezpiecznej​_uprawy​_owoców​_i​_warzyw.pdf 6.47MB
Zasady systemu HACCP oraz GHP GMP w zakładach produkcji i obrotu żywnoscią oraz żywienia zbiorowego
Zasady​_systemu​_HACCP​_oraz​_GHP​_GMP​_w​_zakładach​_produkcji​_i​_obrotu​_żywnoscią​_oraz​_żywienia​_zbiorowego.pdf 1.60MB
Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców na etapie produkcji podstawowej
Zawiadomienie​_Komisji​_w​_sprawie​_wytycznych​_dotyczących​_ograniczenia​_ryzyka​_mikrobiologicznego​_w​_odniesieniu​_do​_świeżych​_owoców​_na​_etapie​_produkcji​_podstawowej.pdf 6.64MB
{"register":{"columns":[]}}