Sekcja Higieny Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku
Materiały
Wniosek o zatwierdzenie zakładu i o wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji SanitarnejWniosek_o_zatwierdzenie_zakładu_i_o_wpis_do_rejestru_zakładów_podlegających_urzędowej_kontroli_organów_Państwowej_Inspekcji_Sanitarnej.pdf 0.11MB Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Wniosek_o_dokonanie_zmian_w_rejestrze_zakładów_podlegających_urzędowej_kontroli_organów_Państwowej_Inspekcji_Sanitarnej.pdf 0.16MB Wniosek o wpis zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Wniosek_o_wpis_zakładu_do_rejestru_zakładów_podlegających_urzędowej_kontroli_organów_Państwowej_Inspekcji_Sanitarnej.pdf 0.11MB Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
Wniosek_o_wykreślenie_zakładu_z_rejestru_zakładów_podlegających_urzędowej_kontroli_organów_Państwowej_Inspekcji_Sanitarnej.pdf 0.10MB INFORMACJE INSTYTUCJI, ORGANÓW I JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH UNII EUROPEJSKIEJ Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczania ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higieny
wytyczne-dot-ograniczenia-ryzyka-mikrobiologicznego-owoce-warzywa.pdf 6.64MB