W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw.

Promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego

Państwowy Powiatowy Inspektor Sanitarny w Drawsku Pomorskim zachęca do zapoznania się
z poradnikiem pt. „ Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw. Promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego”, opracowanym przez Biuro Regionalne WHO dla Europy  we współpracy z Głównym Inspektorem Sanitarnym.
 

Materiały

Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw. Promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego
{"register":{"columns":[]}}