Komunikaty i ostrzeżenia
-
28.11.2025Ostrzeżenie publiczne dotyczące kosmetyków
-
28.11.2025Ostrzeżenie publiczne dotyczące kosmetyków
-
24.11.2025Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie przekroczenia najwyższego dopuszczalnego poziomu pozostałości pestycydu - chlorpiryfosu w mące jaglanej
-
07.11.2025Komunikat
-
30.10.2025Komunikaty Międzyresortowej Komisji ds. NDS i NDN
-
24.10.2025Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: wykrycie bakterii Escherichia coli STEC w tatarze wołowym
-
22.10.2025Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: wycofanie partii wafli maślanych z nadzieniem karmelowym
-
10.10.2025Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie obecności glutenu w określonej partii bezglutenowych chrupek kukurydzianych
-
01.10.2025Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: Migracja ołowiu z wyrobów do kontaktu z żywnością
-
25.09.2025Ostrzeżenie publiczne dotyczące wyrobu do kontaktu z żywnością: Migracja pierwszorzędowych amin aromatycznych z łyżki z nylonu