W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Zalecenia w zakresie bezpieczeństwa mikrobiologicznego warzyw i owoców dla plantatorów, punktów skupu, przetwórców oraz konsumentów

Świeże owoce i warzywa: pomidory, pomarańcze, zielona papryka, seler, pieczarki, marchew, cebula, cytryna, ziemniaki, szczypior, ogórki, papryka chilli, winogrona, czosnek, awokado, banany, truskawki, granat, cukinia, czerwona kapusta, brokuł

Materiały

Zalecenia dla plantatorów w zakresie bezpieczeństwa mikrobiologicznego warzyw i owoców
zalecenia​_dla​_plantatorów.pdf 1.02MB
Zalecenia dla punktów skupu w zakresie bezpieczeństwa mikrobiologicznego warzyw i owoców
zalecenia​_punkt​_skupu.pdf 0.54MB
Zalecenia dla przetwórców w zakresie bezpieczeństwa mikrobiologicznego warzyw i owoców
zalecenia​_dla​_przetwórców.pdf 0.82MB
Zalecenia dla konsumentów w zakresie bezpieczeństwa mikrobiologicznego warzyw i owoców
zalecenia​_dla​_konsumentów.pdf 1.73MB

Zdjęcia (4)