W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Poradniki

Materiały

Poradnik Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej
Poradnik-produkcja​_domowa.pdf 1.83MB
ZBIÓR ZASAD DOBREJ PRAKTYKI DLA KONSUMENTÓW KORZYSTAJĄCYCH Z WODY ZE STUDNI OLIGOCEŃSKICH
Kompendium​_wody​_oligoceńskie.pdf 0.45MB
JAK KORZYSTAD ZE STUDNI OLIGOCEŃSKICH PUBLICZNIE DOSTĘPNYCH
Ulotka​_kompendium​_wody​_oligoceńskie.pdf 0.21MB
Pięć kroków do bezpieczniejszej uprawy warzyw i owoców: promocja zdrowia poprzez zmniejszenie ryzyka skażenia mikrobiologicznego
Pięć​_kroków​_do​_bezpieczniejszej​_uprawy​_warzyw​_i​_owoców​_-​_poradnik.pdf 6.48MB
{"register":{"columns":[]}}