Komunikaty i ostrzeżenia
-
25.11.2020Raport zakażeń koronawirusem (SARS-CoV-2)Codzienny raport
-
06.10.2020Komunikat XIII Międzyresortowej Komisji do Spraw Najwyższych Dopuszczalnych Stężeń i Natężeń Czynników Szkodliwych dla Zdrowia w Środowisku PracyW załączniku
-
30.09.2020Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Wykrycie Listeria monocytogenes w jednej partii produktu pn. Łosoś wędzony na zimno sałatkowy, 200 g
-
28.09.2020Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności Wykrycie Salmonella z gr. O7 w mięsie z indyka na kotlety
-
28.09.2020Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: wykrycie obecności bakterii Listeria monocytogenes w partii produktu pn. Filet śledziowy a’la matias
-
Zalecenia dla Dyrektorów publicznych i niepublicznych szkół i placówek ze strefy czerwonej i żółtejMateriały do pobrania w załączniku.