W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa

LABORATORIUM NIE PROWADZI BADAŃ MIKROBIOLOGICZNYCH ŻYWNOŚCI!

 

Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa.

Próbki do badań przyjmowane są w Wałbrzychu, ul. Armii Krajowej 35C w pokoju nr 4 (parter) Punkt przyjmowania próbek do badań, od poniedziałku do środy.

  1. Dostarczyć próbkę żywności zgodnie z instrukcją udzielona przez pracownika laboratorium w odpowiednim pojemniku i o wymaganej masie – termin dostarczenia oraz sposób pobierania próbek.

    Próbka pieczywa powinna zostać dostarczona w dniu wyprodukowania.

    • Masa próbki ok. 1 kg: co najmniej 2 bochenki chleba/ 6 bułek o masie 100 g/ 2 opakowania bułki tartej.
    • Badania przechowalnicze: próbki o masie ok. 2 kg – co najmniej 4 opakowania bułki tartej.
    • Należy skontaktować się telefonicznie 2 dni przed planowanym dostarczeniem próbki: 74 84 775 68 w. 14.
  2. Wypełnić zamówienie na badanie.
  3. Opłacić badanie – koszt badań zależy od zakresu i obliczany jest zgodnie z obwiązującym cennikiem PSSE.

Odbiór wyników z badań:

  • wyniki w formie papierowej codziennie w godzinach od 7:00 do 14:35,
  • na życzenie klienta wyniki są również wysyłane drogą mailową, faxem lub pocztą.

Materiały

zał13 zamówienie badanie żywność 25032024
zał13​_zamówienie​_badanie​_​_żywność​_25032024.pdf 0.11MB
Logo Biuletynu Informacji Publicznej
Informacje o publikacji dokumentu
Pierwsza publikacja:
23.11.2021 10:07 Hubert Kruk
Wytwarzający/ Odpowiadający:
Perliński Robert
Tytuł Wersja Dane zmiany / publikacji
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa 15.0 25.03.2024 13:54 Ernest Jóźwiakowski
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa 14.0 25.03.2024 13:43 Ernest Jóźwiakowski
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa 13.0 27.06.2023 12:34 Bogusław Budziński
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa 12.0 17.01.2023 10:23 Bogusław Budziński
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa 11.0 06.12.2022 12:17 Bogusław Budziński
Badanie kwasowości i wilgotności pieczywa 10.0 29.09.2022 11:09 Szymon Kulasik
Badania żywności 9.0 28.09.2022 09:03 Szymon Kulasik
Badania żywności 8.0 28.09.2022 08:14 Szymon Kulasik
Badania żywności 7.0 21.07.2022 13:22 Szymon Kulasik
Badania żywności 6.0 13.07.2022 10:59 Szymon Kulasik
Badania żywności 5.0 29.06.2022 11:37 Szymon Kulasik
Badania żywności 4.0 18.05.2022 11:45 Szymon Kulasik
Badania żywności 3.0 17.05.2022 09:56 Szymon Kulasik
Badania żywności 2.0 29.03.2022 11:27 Szymon Kulasik
Badania żywności 1.0 23.11.2021 10:07 Hubert Kruk

Aby uzyskać archiwalną wersję należy skontaktować się z Redakcją BIP

{"register":{"columns":[]}}