W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Informacje o kontrolach przeprowadzonych w 2020 r.

Materiały

Znakowanie pieczywa
Znakowanie​_pieczywa.pdf 0.16MB
Wyroby cistkarskie i cukiernicze
Wyroby​_cistkarskie​_i​_cukiernicze.pdf 0.15MB
Tłuszcze do smarowania
Tłuszcze​_do​_smarowania.pdf 0.16MB
Przetwory warzywne
Przetwory​_warzywne.pdf 0.15MB
Napoje bezalkoholowe
Napoje​_bezalkoholowe.pdf 0.15MB
Jakość przetworów mięsnych
Jakość​_przetworów​_mięsnych.pdf 0.15MB
Jakość mięsa
Jakość​_mięsa.pdf 0.19MB
Informacje o publikacji dokumentu
Ostatnia modyfikacja:
21.03.2022 10:39 Ireneusz Chudzik
Pierwsza publikacja:
21.03.2022 10:39 Ireneusz Chudzik
{"register":{"columns":[]}}