Listy elastyczne
Listy badań w zakresie elastycznym
Materiały
Lista nr 1 Barwniki w żywnościLista_nr_1_wyd_18_Barwniki_w_żywności.pdf 0.26MB Lista nr 2 WWA w żywności
Lista_nr_2_wyd_22_WWA_w_żywności.pdf 0.26MB Lista nr 3 Dwutlenek siarki w żywności
Lista_nr_3_wyd_14_Dwutlenek_siarki_w_zywnosci_(13102025).pdf 0.26MB Lista nr 4 Analiza sensoryczna żywności
Lista_nr_4_wyd_19_Analiza_sensoryczna_żywności.pdf 0.26MB Lista nr 5 Metale i inne pierwiastki w żywności
Lista_nr_5_wyd_13_Metale_i_inne_pierwiastki_w_żywności.pdf 0.28MB Lista nr 6 Obecność i liczba drobnoustrojów chorobotwórczych i wskaźnikowych w żywności
Lista_nr_6_wyd_15_Obecnosc_i_liczba_drobnoustrojow_chorobotwórczych_27012025.pdf 0.34MB Lista nr 7 Stężenie pestycydów w wodzie
Lista_nr_7_wyd_17_Stężenie_pestycydów_w_wodzie.pdf 0.26MB Lista nr 8 Stężenie metali i ich związków powietrze w środowisku pracy
Lista_nr_8_wyd_15_Metale_i_ich_związki_powietrze.pdf 0.26MB Lista nr 9 Stężenie substancji organicznych na stanowiskach pracy
Lista_nr_9_wyd_17_Stężenie_substancji_organicznych_na_stanowiskach_pracy.pdf 0.33MB Lista nr 10 Obecność przeciwciał
Lista_nr_10_wyd_15_Obecność_przeciwciał.pdf 0.26MB