W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Listy elastyczne

Listy badań w zakresie elastycznym

Materiały

Lista nr 1 Barwniki w żywności
Lista​_nr​_1​_Barwniki​_w​_żywności.pdf 0.84MB
Lista nr 2. WWA w żywności HPLC-FLD
Lista-nr-02-WWA-w-zywnosci-HPLC-FLD​_202001.pdf 0.09MB
Lista nr 3. Dwutlenek siarki w żywności miareczkowa
Lista-nr-03-Dwutlenek-siarki-w-zywnosci-miareczkowa​_202001.pdf 0.04MB
Lista nr 4 Analiza sensoryczna żywności test opisowy
Lista​_nr​_4​_Analiza​_sensoryczna​_żywności​_test​_opisowy.pdf 0.42MB
Lista nr 5 Zawartość metali i innych pierwiastków w żywności metoda AAS
Lista​_nr​_5​_Zawartość​_metali​_i​_innych​_pierwiastków​_w​_żywności​_metoda​_AAS.pdf 1.41MB
Lista nr 6. Obecność drobnoustrojów, wymazy sanitarne żywność
Lista​_nr​_6​_Żywność​_wymazy​_sanitarne​_obecność​_i​_liczba​_drobnoustrojów​_chorobotwórczych​_i​_wskaźnikowych.pdf 1.15MB
Lista nr 7. Pozostałości pestycydów w wodzie GC/ECD
Lista​_nr​_07​_Pozostałosci​_pestycydów​_w​_wodzie​_GC​_ECD.pdf 0.10MB
Lista nr 8. Metale i ich związki w próbkach powietrza AAS
Lista​_nr​_8​_wyd​_14​_Metale​_i​_ich​_związki​_powietrze.pdf 0.28MB
Lista nr 9. Lotne substancje organiczne stanowiska pracy GC/FID
Lista​_nr​_9​_Lotne​_substancje​_na​_stanowiskach​_pracy.pdf 0.64MB
Lista nr 10 Obecność przeciwciał
Lista​_nr​_10​_wyd​_14​_Obecność​_przeciwciał.pdf 0.12MB
{"register":{"columns":[]}}