Listy elastyczne
Listy badań w zakresie elastycznym
Materiały
Lista nr 1 Barwniki w żywnościLista_nr_1_Barwniki_w_żywności.pdf 0.84MB Lista nr 2. WWA w żywności HPLC-FLD
Lista-nr-02-WWA-w-zywnosci-HPLC-FLD_202001.pdf 0.09MB Lista nr 3. Dwutlenek siarki w żywności miareczkowa
Lista-nr-03-Dwutlenek-siarki-w-zywnosci-miareczkowa_202001.pdf 0.04MB Lista nr 4 Analiza sensoryczna żywności test opisowy
Lista_nr_4_Analiza_sensoryczna_żywności_test_opisowy.pdf 0.42MB Lista nr 5 Zawartość metali i innych pierwiastków w żywności metoda AAS
Lista_nr_5_Zawartość_metali_i_innych_pierwiastków_w_żywności_metoda_AAS.pdf 1.41MB Lista nr 6. Obecność drobnoustrojów, wymazy sanitarne żywność
Lista_nr_6_Żywność_wymazy_sanitarne_obecność_i_liczba_drobnoustrojów_chorobotwórczych_i_wskaźnikowych.pdf 1.15MB Lista nr 7. Pozostałości pestycydów w wodzie GC/ECD
Lista_nr_07_Pozostałosci_pestycydów_w_wodzie_GC_ECD.pdf 0.10MB Lista nr 8. Metale i ich związki w próbkach powietrza AAS
Lista_nr_8_wyd_14_Metale_i_ich_związki_powietrze.pdf 0.28MB Lista nr 9. Lotne substancje organiczne stanowiska pracy GC/FID
Lista_nr_9_Lotne_substancje_na_stanowiskach_pracy.pdf 0.64MB Lista nr 10 Obecność przeciwciał
Lista_nr_10_wyd_14_Obecność_przeciwciał.pdf 0.12MB