W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Listy elastyczne

Listy badań w zakresie elastycznym

Materiały

Lista nr 1 Barwniki w żywności
Lista​_nr​_1​_wyd​_18​_Barwniki​_w​_żywności.pdf 0.26MB
Lista nr 2 WWA w żywności
Lista​_nr​_2​_wyd​_22​_WWA​_w​_żywności.pdf 0.26MB
Lista nr 3 Dwutlenek siarki w żywności
Lista​_nr​_3​_wyd​_14​_Dwutlenek​_siarki​_w​_zywnosci​_(13102025).pdf 0.26MB
Lista nr 4 Analiza sensoryczna żywności
Lista​_nr​_4​_wyd​_19​_Analiza​_sensoryczna​_żywności.pdf 0.26MB
Lista nr 5 Metale i inne pierwiastki w żywności
Lista​_nr​_5​_wyd​_13​_Metale​_i​_inne​_pierwiastki​_w​_żywności.pdf 0.28MB
Lista nr 6 Obecność i liczba drobnoustrojów chorobotwórczych i wskaźnikowych w żywności
Lista​_nr​_6​_wyd​_15​_Obecnosc​_i​_liczba​_drobnoustrojow​_chorobotwórczych​_27012025.pdf 0.34MB
Lista nr 7 Stężenie pestycydów w wodzie
Lista​_nr​_7​_wyd​_17​_Stężenie​_pestycydów​_w​_wodzie.pdf 0.26MB
Lista nr 8 Stężenie metali i ich związków powietrze w środowisku pracy
Lista​_nr​_8​_wyd​_15​_Metale​_i​_ich​_związki​_powietrze.pdf 0.26MB
Lista nr 9 Stężenie substancji organicznych na stanowiskach pracy
Lista​_nr​_9​_wyd​_17​_Stężenie​_substancji​_organicznych​_na​_stanowiskach​_pracy.pdf 0.33MB
Lista nr 10 Obecność przeciwciał
Lista​_nr​_10​_wyd​_15​_Obecność​_przeciwciał.pdf 0.26MB
{"register":{"columns":[]}}