Zakres badań wykonywanych przez Dział Laboratoryjny
Materiały
Cennik w ramach usług zleconychCennik_w_ramach_usług_zleconych.pdf 16.13MB „Zakres akredytacji nr AB 492”
Zakres_akredytacji_nr_AB_492_wyd_26.pdf 0.40MB Certyfikat akredytacji nr AB 492
Certyfikat_akredytacji_nr_AB_492.pdf 0.83MB Wykaz badań - aktualizacja na dzień 12.08.2025
Wykaz_badań_z_12082025.pdf 0.15MB Kryteria przyjęcia próbek do badań
Kryteria_przyjęcia_próbek_-_akt_z_dnia_21112025.pdf 0.22MB Lista nr 1 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania zawartości pozostałości pestycydów w żywności
Lista_nr_1_akredytowanych_działań_prowadzonych_w_ramach_elastycznego_zakresu_akredytacji_-_badania_zawartości_pozostałości_pestycydów_w_żywności_wyd_113.pdf 2.87MB Lista nr 2 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania mikrobiologiczne żywności wyd_44
Lista_nr_2_akredytowanych_działań_prowadzonych_w_ramach_elastycznego_zakresu_akredytacji_-_badania_mikrobiologiczne_żywności_wyd_44.pdf 1.50MB Lista nr 3 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania zawartości metali w żywności
Lista_nr_3_akredytowanych_działań_prowadzonych_w_ramach_elastycznego_zakresu_akredytacji_-_badania_zawartości_metali_w_żywności_wyd_25.pdf 2.63MB Lista nr 8 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji – badania zawartości mykotoksyn żywności
Lista_nr_8_akredytowanych_działań_prowadzonych_w_ramach_elastycznego_zakresu_akredytacji_-_badania_zawartości_mykotoksyn_w_żywności_wyd_7.pdf 1.32MB