W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Zakres badań wykonywanych przez Dział Laboratoryjny

Materiały

Cennik w ramach usług zleconych
Cennik​_w​_ramach​_usług​_zleconych.pdf 16.13MB
„Zakres akredytacji nr AB 492”
Zakres​_akredytacji​_nr​_AB​_492​_wyd​_26.pdf 0.40MB
Certyfikat akredytacji nr AB 492
Certyfikat​_akredytacji​_nr​_AB​_492.pdf 0.83MB
Wykaz badań - aktualizacja na dzień 12.08.2025
Wykaz​_badań​_z​_12082025.pdf 0.15MB
Kryteria przyjęcia próbek do badań
Kryteria​_przyjęcia​_próbek​_-​_akt​_z​_dnia​_21112025.pdf 0.22MB
Lista nr 1 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania zawartości pozostałości pestycydów w żywności
Lista​_nr​_1​_akredytowanych​_działań​_prowadzonych​_w​_ramach​_elastycznego​_zakresu​_akredytacji​_-​_badania​_zawartości​_pozostałości​_pestycydów​_w​_żywności​_wyd​_113.pdf 2.87MB
Lista nr 2 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania mikrobiologiczne żywności wyd​_44
Lista​_nr​_2​_akredytowanych​_działań​_prowadzonych​_w​_ramach​_elastycznego​_zakresu​_akredytacji​_-​_badania​_mikrobiologiczne​_żywności​_wyd​_44.pdf 1.50MB
Lista nr 3 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji - badania zawartości metali w żywności
Lista​_nr​_3​_akredytowanych​_działań​_prowadzonych​_w​_ramach​_elastycznego​_zakresu​_akredytacji​_-​_badania​_zawartości​_metali​_w​_żywności​_wyd​_25.pdf 2.63MB
Lista nr 8 akredytowanych działań prowadzonych w ramach elastycznego zakresu akredytacji – badania zawartości mykotoksyn żywności
Lista​_nr​_8​_akredytowanych​_działań​_prowadzonych​_w​_ramach​_elastycznego​_zakresu​_akredytacji​_-​_badania​_zawartości​_mykotoksyn​_w​_żywności​_wyd​_7.pdf 1.32MB
{"register":{"columns":[]}}