W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Struktura organizacyjna

    1. Dyrektor (D)
    2. Oddział Nadzoru Sanitarnego ( ONS):
      1. Sekcja Nadzoru P/Epidemicznego (PEp),
      2. Sekcja Bezpieczeństwa Żywności, Żywienia i Produktów Kosmetycznych (BŻŻiPK),
      3. Sekcja Higieny Komunalnej (HK),
      4. Sekcja  Higieny Pracy (HP),
      5. Stanowisko Higieny Dzieci i Młodzieży (HDiM),
      6. Stanowisko Zapobiegawczego Nadzoru Sanitarnego (NZ),
    3. Oddział Ekonomiczny i Administracyjny(OEA);
    4. Stanowisko ds. Oświaty Zdrowotnej i Promocji Zdrowia ( OZiPZ);
    5. Stanowisko ds. Informatyki ( INF);
    6. Stanowisko Pełnomocnika ds. Ochrony Informacji Niejawnych, Obrony Cywilnej i Spraw Obronnych (OIN i OC);
    7. Stanowisko ds. Bezpieczeństwa i Higieny Pracy oraz Ochrony Przeciwpożarowej (BHP i Ppoż);
    8. Stanowisko ds. Obsługi Prawnej( OP);
    9. Stanowisko ds. Zamówień Publicznych( ZP);
    10. Stanowisko ds. Pracowniczych i Socjalnych( PS);

Zdjęcia (1)