W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.

Laboratorium Mikrobiologii Wody i Żywności

Osobą odpowiedzialną merytorycznie za wykonywane badania jest Kierownik Laboratorium:

mgr inż. Tomasz Klusek

Laboratorium Mikrobiologii Wody i Żywności wykonuje badania mikrobiologiczne:

  • wody przeznaczonej do spożycia
  • wody z basenów kąpielowych;
  • wody z kąpielisk morskich i śródlądowych;
  • wody z opakowań jednostkowych;
  • wody ze zbiorników transportu lądowego, powietrznego lub wodnego;
  • środków spożywczych;
  • wymazów sanitarnych (np. kontrola czystości środowiska produkcyjnego);
  • próbek pobranych w ognisku zatrucia pokarmowego
{"register":{"columns":[]}}