W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Kurs klasyfikatora grzybów świeżych

26.04.2022

grafika kolorowa w prostokącie wpisane zdjęcie grzybiarza z gzrybami z lewej strony na białym tle logo PIS i napis kurs organizowany pod nadzorem merytorycznym

KURS KLASYFIKATORA GRZYBÓW ŚWIEŻYCH

Informujemy, iż prowadzony jest nabór kandydatów na kurs klasyfikatora grzybów świeżych zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 17 maja 2011 r. w sprawie grzybów dopuszczonych do obrotu lub produkcji  przetworów grzybowych, środków spożywczych zawierających grzyby oraz uprawnień klasyfikatora grzybów i grzyboznawcy
(DZ. U. z 2020 r. poz. 1048 i 2215)

Kurs odbędzie się w terminie: od 8 do 10 czerwca 2022 r.

Zgłoszenia  i  informacje dotyczące kursu:

nr tel.:  61 854 48 46

e-mail: oddzial.grzyboznawczy@wssepoznan.pl

formularz zgłoszeniowy do pobrania na stronie WSSE w Poznaniu pod adresem:

https://www.gov.pl/web/wsse-poznan/grzyby

(w zgłoszeniu należy podać: imię i nazwisko kandydata, adres do korespondencji, numer telefonu, adres e-mail)

LICZY SIĘ KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZEŃ

KOSZT KURSU: 1000 ZŁ.

czas trwania - 3 dni

KARTY ZGŁOSZEŃ NALEŻY PRZESYŁAĆ NAJPÓŹNIEJ DO DNIA 3 CZERWCA 2022 r.

Organizator i miejsce kursu:

Motel Montana Arleta Gray

ul. Wczasowa 7, 64-200 Karpicko

woj. wielkopolskie

nr. tel. (68) 347-15-02 lub 602 274 822

e-mail: montanakarpicko@gmail.com

WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE: co najmniej podstawowe (dawniej gimnazjalne)

 

 

 

 

Zdjęcia (1)

{"register":{"columns":[]}}