W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Informacje dla rolników

30.06.2022

Warzywa

Materiały

Bezpieczeństwo żywności na etapie produkcji pierwotnej (dotyczy działalności rolniczej)
produkcja-pierwotna-dot-dzialalnosci-rolniczej.pdf 0.18MB
Strategia nadzoru nad bezpieczeństwem żywności w obszarze owoców miękkich
strategia-nadzoru-nad-bezpieczenstwem-zywnosci.pdf 0.98MB
WHO - Poradnik "Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw"
WHO-poradnik-piec-krokow-do-bezpiecznej-uprawy-owocow-i-warzyw.pdf 6.47MB
Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej
zawiadomienie-komisji-w-sprawie-wytycznych-dotyczacych-ograniczenia-ryzyka-mikrobiologicznego-w-odniesieniu-do-swiezych-owocow-i-warzyw-na-etapie-produkcji-podstawowej.pdf 6.64MB
{"register":{"columns":[]}}