Informacje dla rolników
30.06.2022
Materiały
Bezpieczeństwo żywności na etapie produkcji pierwotnej (dotyczy działalności rolniczej)produkcja-pierwotna-dot-dzialalnosci-rolniczej.pdf 0.18MB Strategia nadzoru nad bezpieczeństwem żywności w obszarze owoców miękkich
strategia-nadzoru-nad-bezpieczenstwem-zywnosci.pdf 0.98MB WHO - Poradnik "Pięć kroków do bezpiecznej uprawy owoców i warzyw"
WHO-poradnik-piec-krokow-do-bezpiecznej-uprawy-owocow-i-warzyw.pdf 6.47MB Zawiadomienie Komisji w sprawie wytycznych dotyczących ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej
zawiadomienie-komisji-w-sprawie-wytycznych-dotyczacych-ograniczenia-ryzyka-mikrobiologicznego-w-odniesieniu-do-swiezych-owocow-i-warzyw-na-etapie-produkcji-podstawowej.pdf 6.64MB