Powrót

Konferencja webinarium

08.12.2025

Przetwórstwo żywności w ramach RHD - program konferencji

Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego: "Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość produktu".

Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu organizuje we środę 10 grudnia 2025 roku od godziny 9.00 do 13.30, na platformie ClickMeeting, bezpłatną konferencję w formie webinarium pn. „Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego: Nowe technologie produkcji i ich wpływ na jakość produktu”.

W programie zaplanowano cztery wykłady, w toku których prelegenci opowiedzą o kwestiach zarówno teoretycznych, jak i praktycznych wdrażania nowych technologii w produkcji żywności, w zakresie wytwarzania, przechowywania oraz przygotowania do sprzedaży produktów zarówno roślinnych, jak i zwierzęcych.

PROGRAM webinarium do pobrania w załaczniku

Konferencja skierowana jest przede wszystkim do producentów i przetwórców żywności, mieszkańców obszarów wiejskich, doradców, a także do instytucji mogących udzielać wsparcia w zakresie rozwoju i wdrażania nowych metod produkcji.

Zapisz się na konferencję, logując się na stronie internetowej WODR w Poznaniu, kliknij w bezpośredni Link TUTAJ

Jeśli z powodów technicznych nie możesz zapisać się na konferencje za pomocą strony internetowej – prześlij wiadomość na adres e-mail: wrow@wodr.poznan.pl. Temat wiadomości: Konferencja – Przetwórstwo żywności w ramach rolniczego handlu detalicznego. W treści wpisz Twoje imię, nazwisko, adres zamieszkania oraz powiat. W odpowiedzi otrzymasz link zapraszający na konferencję.

W sprawach związanych z konferencją należy kontaktować się z Działem Rozwoju Obszarów Wiejskich WODR, tel. 61 863 04 18.

Materiały

Przetwórstwo żywności w ramach RHD - program konferencji
Przetwórstwo​_żywności​_w​_ramach​_RHD​_-​_program​_konferencji.pdf 0.13MB
{"register":{"columns":[]}}