Badania realizowane w sekcji
A. w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02
- Badania chemiczne próbek żywności
- Badania mikrobiologiczne żywności i próbek środowiskowych
B. spoza zakresu działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02
- Badania chemiczne próbek żywności
Materiały
Badania chemiczne próbek żywności w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO IEC 170252018-02 (09.09.2025)Badania_chemiczne_próbek_żywności_w_ramach_działalności_laboratoryjnej_spełniającej_wymagania_PN-EN_ISO_IEC_170252018-02_(09092025).pdf 0.32MB Badania mikrobiologiczne próbek żywności oraz próbek z obiektów obszaru produkcji żywności w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO IEC 170252018-02 (09.09.2025)
Badania_mikrobiologiczne_próbek_żywności_oraz_próbek_z_obiektów_obszaru_produkcji_żywności_w_ramach_działalności_laboratoryjnej_spełniającej_wymagania_PN-EN_ISO_IEC_170252018-02_(09092025).pdf 0.26MB