W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Badania realizowane w sekcji

A. w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02

  •     Badania chemiczne próbek żywności
  •     Badania mikrobiologiczne żywności i próbek środowiskowych

B. spoza zakresu działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO/IEC17025:2018-02

  •     Badania chemiczne próbek żywności

Materiały

Badania chemiczne próbek żywności w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO IEC 170252018-02 (09.09.2025)
Badania​_chemiczne​_próbek​_żywności​_w​_ramach​_działalności​_laboratoryjnej​_spełniającej​_wymagania​_PN-EN​_ISO​_IEC​_170252018-02​_(09092025).pdf 0.32MB
Badania mikrobiologiczne próbek żywności oraz próbek z obiektów obszaru produkcji żywności w ramach działalności laboratoryjnej spełniającej wymagania PN-EN ISO IEC 170252018-02 (09.09.2025)
Badania​_mikrobiologiczne​_próbek​_żywności​_oraz​_próbek​_z​_obiektów​_obszaru​_produkcji​_żywności​_w​_ramach​_działalności​_laboratoryjnej​_spełniającej​_wymagania​_PN-EN​_ISO​_IEC​_170252018-02​_(09092025).pdf 0.26MB
{"register":{"columns":[]}}