W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki. Zobacz politykę cookies.
Powrót

Sekcja Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia

Materiały

Podanie o wydanie zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli
Podanie​_o​_zaświadczenie.doc 0.03MB
Podanie o wydanie zaświadczenia o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli
Podanie​_o​_zaświadczenie.pdf 0.16MB
Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
WNIOSEK​_o​_dokonanie​_zmian​_w​_rejestrze.doc 0.04MB
Wniosek o dokonanie zmian w rejestrze zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
WNIOSEK​_o​_dokonanie​_zmian​_w​_rejestrze.pdf 0.09MB
Wniosek o wpis zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
WNIOSEK​_o​_wpis​_do​_rejestru.doc 0.05MB
Wniosek o wpis zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
WNIOSEK​_o​_wpis​_do​_rejestru.pdf 0.09MB
Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
WNIOSEK​_o​_wykreslenie​_zakładu​_z​_rejestru.doc 0.04MB
Wniosek o wykreślenie zakładu z rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
WNIOSEK​_o​_wykreslenie​_zakładu​_z​_rejestru.pdf 0.09MB
Wniosek o zatwierdzenie zakładu i o wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
WNIOSEK​_o​_zatwierdzenie​_i​_wpis​_do​_rejestr.doc 0.04MB
Wniosek o zatwierdzenie zakładu i o wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej
WNIOSEK​_o​_zatwierdzenie​_i​_wpis​_do​_rejestr.pdf 0.09MB
Zalecenia dla plantatorów dotyczące ograniczenia zanieczyszczeń mikrobiologicznych na etapie produkcji podstawowej - ulotka
Zalecenia​_dla​_plantatorów​_-​_ulotka.pdf 5.24MB
{"register":{"columns":[]}}